Danske Ældreråd får ny formand
Mogens Rasmussen, der siden 2010 har været medlem af Middelfart Ældreråd og næstformand i Danske Ældreråd de seneste to år, er netop blevet valgt som formand for landsorganisationen Danske Ældreråd.
Valget fandt sted på Hotel Nyborg Strand den 29. april, hvor 500 repræsentanter fra landets ældreråd var samlet til repræsentantskabsmøde.
Den nye formand har været bestyrelsesmedlem i Danske Ældreråd i de seneste seks år og næstformand de seneste to år samt medlem af Middelfart Ældreråd siden 2010.
Som næstformand har han været medlem af formandskabet, og i den egenskab været med til at tilrettelægge bestyrelsesmøder og andre møder og initiativer, ligesom han har repræsenteret Danske Ældreråd udadtil, fx ved møder med ministre, embedsfolk og andre interesseorganisationer.
Det er hermed en formand med et godt og indgående kendskab til landsorganisationen Danske Ældreråd, til medlemmerne i de enkelte ældreråd på tværs af landet og til Dansk Ældreråds sekretariat i Vanløse, der sætter sig i formandsstolen.